Serviciile Noastre

Site de Prezentare

Citeste mai mult ?

Magazin Online

Citeste mai mult ?

Site Catalog Produse

Citeste mai mult ?

Site-uri Tematice

Citeste mai mult ?

Serviciile Noastre

SOLUTIA IDEALA PENTRU RECLAMA ON-LINE


Contactati-ne

Refacere / Redesign WebSite

Noile caracteristici pot imbunatati substantial experienta utilizatorului. O interfata grafica prietenoasa si usor accesibila, impreuna cu implementarea Social Media vor face ca site-ul dumneavoastra sa fie unul de succes!

Suport & Mentenata

Va oferim suportul necesar de cate ori este nevoie atat pentru magazinul online cat si pentru hosting. De asemenea puteti extinde perioada de suport.

Frontend & Backend

Un site administrat corect face diferenta. Intre o firma aflata intr-o permanenta evolutie si una care pierde teren.

Social Media Marketing

Va oferim servicii aditionale precum Gestionare Campanii Google Adwords, Social Media Marketing (Facebook)


Branding & Design Interior

Abordarea noastra este simpla. Indiferent dacă cream un logo, dezvoltam o identitate completa a marcii sau elaboram un plan de arhitectura si design, tot ceea ce facem este proiectat sa te aducă mai aproape de clientii tai.

Web Hosting

Oferim servicii profesionale de gazduire web si inregistrare domenii pe servere SSD. Echipamentele noastre sunt colocate in unul dintre cele mai moderne Data Centere din Romania.

Optimizare SEO

Stabileste o discutie cu unul dintre specialistii SEO ai agentiei WebEtwas pentru a afla daca optimizarea SEO este potrivita business-ului tau si cum te poate ajuta sa il dezvolti.

Etapele Dezvoltarii Proiectelor WebEtwas

  • Planuim

  • Proiectam

  • Dezvoltam

  • Implementam


Ai nevoie de un website profesionist pentru afacerea ta?
Ai un site care nu mai corespunde cerintelor actuale?


Suna

Capacitatile noastre principale

Intelegerea nevoilor clientului este primul si cel mai important pas pe care il facem in cadrul oricarei colaborari. Inainte sa demaram o colaborare cu tine este esential sa te cunoastem pe tine, sa-ti cunoastem afacerea, dar nu in ultimul rand, sa-i cunoastem pe clientii tai.
Tocmai de aceea, analiza si planificarea sunt pilonii de baza ai fiecarei colaborari. Prin cercetare reusim sa stabilim cu maxima acuratete nevoile tale si nevoile clientilor tai, pentru a reusi sa iti construim un site bazat pe strategii complet obiective, care sa ajute clientii tai sa-si solutioneze problemele.

Prin cercetare reusim sa identificam toate oportunitatile de dezvoltare si astfel reusim sa iti oferim, cu ajutorul echipei de profesionisti WebEtwas, cele mai compatibile solutii pentru tine si afacerea ta.
Plecand de la nevoile tale, adunam informatiile relevante, analizam in detaliu fiecare optiune, pregatim proiectul si realizam un site web de succes.

Impreuna cu tine vom analiza optiunile si vom propune solutii care sa te avantajeze de fiecare data. Impreuna vom creste si ne vom dezvolta in mod armonios, acaparand clienti pentru afacerea ta, care sa iti genereze un venit satisfacator si sa-ti acopere investitiile.
Prin analiza si cercetare vom reusi sa iti oferim mereu solutii avantajoase care sa iti aduca castiguri si prin care sa iti amortizezi fiecare investitie facuta cu ajutorul echipei noastre de specialisti. Facand o analiza in detaliu si planificand impreuna, vom ajunge la cele mai bune rezultate pentru afacerea ta.

Aptitudinile noastre

HTML/CSS
100%
PHP/MYSQL
85%
Design
85%
WordPress
75%
Photoshop
85%
Java Script
95%